A világ legjobb klimaberendezése

Lássuk, miért…
A DAIKIN az egyetlen klímagyártó, aki megvalósította a tökéletes légkondicionálást, ugyanis kifejlesztett egy olyan berendezést, ami egymagában képes hűteni, fűteni, szellőztetni, párásítani, szárítani, levegőt tisztítani, és szagokat megkötni.

Ezek a tulajdonságok viszont „csak” a komfortot szolgálják Önnek. A mindennapos problémák megoldása abban rejlik, hogy hogyan működik a berendezés. Ön már tudja, hogy minél jobb egy klíma, annál kevésbé tűnik fel annak jelenléte. És ezt legalább négy érzékszerve fogja igazolni. Tudja azt is, hogy egy aprónak tűnő kellemetlenség hosszú távon mennyire közérzetromboló. Most több szempont alapján is bemutatjuk, milyen fontos előnyökre tehet szert egy DAIKIN klímával.

Élettartam

Csak annyit mondunk: a Cool-Klíma 10 év garanciát ad minden szakszerűen karbantartott DAIKIN klímaberendezésre. És ez az, amit más klímagyártók nem fognak vállalni Önnek. Talán nem véletlen.

Zajszint

Egy DAIKIN klíma mellett békésen aludhat, még akkor is, ha Ön nem szokott mélyen aludni. Azt sem fogja hallani, ha elindul, vagy leáll a gép. Rendkívül alacsony, akár 22 dBA zajszintet is tud produkálni a lakásban. Sőt, a kültéri egységet is extra csendes üzemmódba tudja kapcsolni egy könnyen kezelhető távirányítóval, hogy még szomszédjait se zavarja, ha Ön klimatizál. Mi már jól alszunk. És ez felér akármivel, ami jó.

Energiatakarékosság

A DAIKIN az inverteres berendezéseinél a legmagasabb szintű inverter technológiát alkalmazza, ezért ezek a készülékek rendelkeznek az iparág legjobb hatásfokával. Miért jó ez Önnek? Mert így akár 3-5000 forintot is megtakaríthat a legmelegebb hónapokban. Hidegben pedig olcsóbban fűthet, mint gázzal… és nem csak ősszel. A fokozatos indulásnak és leállásnak köszönhetően a klíma ráadásul nem csapja le a biztosítékot, így nem kell kikapcsolnia a mikrót vagy a kerámialapos sütőt, amikor légkondicionálni szeretne. A „Multi” berendezések esetében a teljesítménykiegyenlítés pedig lehetővé teszi, hogy ha az egyik szobában már hűvös van, oda kevesebb hideget ad; ahol meleg, oda többet. Emiatt kisebb kültéri egység is elegendő. Egy átlagos klímával nem tudja csökkenteni a rezsit, csak növelni. A normál készülékek ráadásul nem fűtenek 0 °C-os külső hőmérséklet alatt. Sőt, a legtöbb el is romlik, ha így használják.

Design

A klímaberendezések 95%-át legszívesebben takargatnák a használóik. A DAIKIN azonban letisztult formájával 2003-ban elnyerte a formatervezők „Good Design Award” nevű díját, amellyel a legigényesebb bírák adták le voksukat a DAIKIN esztétikus megjelenése mellett. Jó ízlésük van. Nem kell tehát attól tartania, hogy egy DAIKIN klíma elcsúfítja otthonát, hiszen akár lakása díszévé is válhat.

Légszűrés

A világ egyik legjobb légszűrési technológiáját alkalmazva a DAIKIN garantáltan tiszta, baktérium- és szagmentes környezetet biztosít Önnek. Ráadásul az alapos szűrés évi mindössze kétszeri karbantartással éveken keresztül biztosítva van.  Sőt, a DAIKIN-t használva attól sem félnie, hogy allergiás lesz a légkondicionálástól.

Ár

Ez mindig kényes ügy. De ha hasonlattal kellene élnem, azt mondanám, hogy a DAIKIN a klímapiac Mercedes-e, és egy Golf árába kerül, azaz egy nálánál sokkal kevesebbet tudó, alacsonyabb kategóriájú klímaberendezés áráért (vagy kevesebbért) tudja megvásárolni. Ha klímaberendezést szeretne, mindenképp kifizeti a Golf árát, de nem mindegy, hogy egy átlagos készüléket kap érte átlagos értékekkel, vagy egy DAIKIN-t, ami tökéletesen kielégíti a mindennapos és a hosszú távú, valós igényeit.